Op veel blogs die ik volg zie ik vaak ‘Free Printables’ voorbijkomen. Ik vind dat altijd heel erg leuk, omdat het dan voelt alsof je een soort cadeautje krijgt.
In de toekomst zullen er ook denk ik zeker Free Printables van mij op deze blog verschijnen voor jullie. Maar nu heb ik iets anders, wat hier wel een beetje op lijkt, maar ook weer niet en wat door mijn zus gemaakt is.
Mijn zus heeft vrijwel altijd last van creatie-drang, zoals ze dat zelf noemt. Met name tijdens het tv kijken voelt ze zich erg nutteloos en onrustig als ze niks kan knutselen of maken. Toen kwam ze op het creatieve idee om diertjes te tekenen, op het formaat van een Facebook-omslagfoto. Om het ook nog een beetje modern te houden.
De komende weken zal er iedere week een ‘Weekdiertje’ online verschijnen en er staan er ook al een paar online, met speciaal voor mijn blog een kort rijmpje erbij.

Vandaag een verhaaltje dat mij persoonlijk erg aan het hart gaat, omdat ik me wel herken in de vlieg als bloggertje.

Vlieg

De internetspin had de vlieg te pakken
En wilde hem niet meer laten gaan
Als straf voor het telkens weer overschrijden van zijn data
Mocht vlieg voortaan
Alleen nog virtueel bestaan

Voel je dus vooral vrij om dit plaatje te kopiëren en als omslagfoto in te stellen, het is immers de enige manier waarop vlieg mag blijven bestaan.
Volgende week weer een nieuw Weekdiertje!