Het was eigenlijk helemaal niet mijn bedoeling om dit iedere week te gaan doen, maar deze week waren er weer zoveel leuke aanbiedingen dat ik het niet kan laten. Bovendien kreeg ik vorige week hele leuke reacties erop, dus jongens, het is weer zover: dit zijn de beste en leukste acties van deze week!

thumb_IMG_0153_1024

Ik begin weer even met de folders (die ik trouwens speciaal uit mijn moeders papierbak heb opgegraven. Wat ik wel niet allemaal over heb voor mijn blog jongens.) In de Lidl folder zag ik deze! Ik ga hem niet kopen, want ik heb nu een prima douchekop, maar toch vond ik het cool genoeg om met jullie te delen. Ik zou helemaal zin hebben om in het donker te gaan douchen haha. Misschien moet ik hem toch maar kopen en dan stiekem ophangen zonder dat mijn huisgenootjes het weten haha.

thumb_IMG_0152_1024

In de Etos folder zag ik deze kwasten en aangezien ik maar één kwast heb, was ik hier wel in geïnteresseerd, maar toen ik gister bij de etos en hadden ze er letterlijk geen meer. Blijkbaar is het een populaire actie. Gelukkig loopt deze actie nog tot 4 september, dus ik ga binnenkort nog maar eens een kijkje nemen.

thumb_IMG_0151_1024

Ook in de Etos-folder; Fa 1+1 gratis. Mijn aanbiedingenverslaving wordt altijd het meest zichtbaar als iets 1+1 gratis is. GRATIS! Zo’n mooi woord alleen al. Nou gebruik ik altijd de yoghurt-aloe vera douchegel van Fa én gebruik ik vaak Fa deo, dus ik ben helemaal gelukkig. Helaas was ik het gister in de Etos even vergeten, volgende keer beter!

DSC_0561

Wat ik niét vergeten was, is dat Maybelline ook 1+1 gratis was! De BB-cream van Maybelline is het make-up product waar ik het meest trouw aan ben. Ik gebruik het al minstens 5 jaar! Mijn vorige tube is nog lang niet op, maar met deze actie kon ik mooi even een reserve kopen. Eerst wilde ik er twee kopen, maar toen zag ik deze mousse foundation. Ik gebruik eigenlijk nooit foundation, maar ik was wel erg nieuwsgierig, dus die ga ik maar eens uitproberen!

DSC_0354

Door met beauty, maar dan van de Albert Heijn. L’oreal Elvive 1+1 gratis haha. Er waren echt heel veel soorten in de bonus, maar deze conditioner vind ik heel lekker. Vooral de geur. Deze actie is nog maar tot zondag, dus snel naar de Appie.

DSC_0362

Ook bij de Appie: alle Maggi 25% korting. Die bloemkool-kerrie schotel eet ik heel vaak en is normaal ook maar iets van 1 euro nogwat, maar aangezien ik het zo vaak eet, heb ik maar even twee zakjes ingeslagen. Bij de Hoogvliet kocht ik trouwens nog een bloemkool voor 1 euro, maar hier heb ik geen foto van. Scheelde toch weer een paar centen. En de maggi braad-velletjes vind ik ook heel handig en lekker met een kipfiletje!

DSC_0546

Bij de Hoogvliet kocht ik een kilo rijst voor 1,50 (dat is 1 euro korting). Ik eet echt heel veel rijst, dus dat komt wel op. Bijvoorbeeld bij de bloemkool-kerrie!

DSC_0553

Het cliché dat je niet met honger boodschappen moet gaan doen, is waar. Het gevolg: twee zakken M&M’s. Ook bij Hoogvliet trouwens. Gelukkig kreeg ik wel één euro korting en heb ik ze uiteindelijk nog kunnen weerstaan en zitten ze allebei nog gewoon dicht. Kijken hoe lang ik dat volhoud.

thumb_DSC_0542_1024

Gelukkig kocht ik ook nog gezonde dingen bij Hoogvliet: één bakje blauwe bessen en één bakje frambozen. Allebei 1,89 per stuk. Niet bizar goedkoop, maar ik ben gewoon verslaafd aan zomerfruit (en de aardbeien van vorige week waren alweer op).

Alle acties van de Hoogvliet lopen trouwens nog tot dinsdag 30 augustus.

Dit waren mijn koopjes van afgelopen week! Heb ik nog een geweldige actie over het hoofd gezien? Laat het me dan absoluut weten!