Het is al een tijdje geleden dat ik dit heb gedaan, maar vandaag deel ik weer wat leuke aanbiedingen met jullie!
Afgelopen maandag liet ik zien hoe ik mijn weekplanning maak en het maken van een eetlijstje was hier ook een belangrijk onderdeel van. Zoals ik toen al zei: mijn eetplanning maak ik aan de hand van aanbiedingen die er in die week zijn, zodat ik zoveel mogelijk profijt kan maken van de kortingen. Ik ben namelijk een beetje koop-gek als het gaat om aanbiedingen. Voor mij is het echt een sport en tegelijkertijd een hobby om op te zoeken waar ik wat het best kan kopen en als ik mijn kassabon krijg, kijk ik meteen naar hoeveel geld ik heb bespaard. Ik word er oprecht enthousiast van.
Gelukkig accepteert iedereen me wel zoals ik ben hoor, ik heb verder geen last van deze afwijking en mensen om me heen hebben er ook wel een beetje een voordeel aan, want regelmatig stuur ik mensen even een waarschuwing als ik een interessante korting voor ze zie.
Vandaag zijn jullie weer aan de beurt! Ik laat zien welke aanbiedingen ik heb gezien in de folders, die ik interessant vind en help jullie hopelijk zo een beetje bij het maken van jullie eetplanning.

versepasta

Deze pasta is ongeveer om de twee weken in de bonus, maar mij hoor je niet klagen. Tortellini met walnotenvulling, tomaat-mascarponesaus en dan broccoli en een kaassouflé erbij, dat heeft mijn broer gedoopt tot ‘klassiekertje’. Een perfecte goedkope en toch voedzame maaltijd. Eigenlijk moet ik een keer vragen of hij een receptje ermee wil maken speciaal voor hier.
In ieder geval: 1+1 gratis bij Albert Heijn dus! Als er ‘gratis’ in een aanbieding staat, ben ik al verkocht.

speltbrood

Ik koop niet vaak brood, maar als dan is Liefde en Passie speltbrood wel echt mijn favoriet. Met name voor tosti’s is dit echt het perfecte brood en ik hou gewoon van spelt (hipsteralarm).
30% korting is dan geheel niet slecht toch? Zet maar snel op je boodschappenlijstje.

tonys

Hier hoef ik denk ik weinig over te zeggen. Voor wie er nog nooit Tony’s heeft gehad: ga je schamen en koop het. Het lijkt misschien ontzettend veel geld voor chocola, maar qua smaak is het al helemaal waard en dan is het ook nog eens slaafvrije chocolade. Dus geloof me nou maar: het is niet veel geld. En je kunt het dus deze week eens proberen voor iets minder geld (en mij daarna gelijk geven).

kaasfondue

Oké, het is tijd voor een bekentenis. Emmi kaasfondue uit een pakje (dus echt zo’n kant en klare klont plastic kaasfondue die je alleen nog maar hoeft te smelten) is echt mijn favoriete eten aller tijden. Kaasfondue sowieso is al goddelijk en mijn lievelingseten, maar deze plastic smurrie vind ik in veel gevallen gewoon nog lekkerder dan zelfgemaakte kaasfondue.
Voor de mensen die dit ook hebben: hij is dus deze week in de bonus. Voor de mensen die dit niet hebben: het spijt me, gelukkig zijn de ‘echte’ kaasjes voor kaasfondue ook in de bonus.

soya

We gaan even door naar de Hoogvliet, waar de Alpro Soya yoghurt deze week in de aanbieding is! Ik ben een tijd ontzettend verslaafd geweest aan de blauwe bessen variant en kon wel zo’n heel emmertje in een dag leegkrijgen. Na een tijdje vond ik deze verslaving iets te duur worden en ben ik overgestapt op magere kwark (van 84 cent per halve liter), maar met deze aanbieding kan ik het me wel weer even veroorloven om een paar bakjes in te slaan.

aardbeien

Hoogvliet heeft zich deze week goed aangepast aan mijn ontbijtbehoeftes, naast kwark of yogurt eet ik namelijk altijd fruit bij mijn ontbijt. Ik word zelfs een beetje chagrijnig wakker als ik geen fruit in huis heb, klinkt lichtelijk verwend he?
Waar ik afgelopen weken ook een beetje chagrijnig van werd, is dat de aardbeien overal opeens al winterprijzen hebben (3,50 of 4 euro voor zo’n bak). Daarom werd ik erg blij van deze aanbieding.

macarons

Iets minder geschikt als ontbijt, maar ook bij Hoogvliet: deze ijsmacarons. Ik heb ze nog nooit geproefd, maar weet wel dat ik (net zoals een groot deel van de mensheid gek ben op macarons) dus misschien moet ik ze maar eens proberen.
Mag ik wel even zeggen dat ik het erg bijzonder vind dat de frambozenmacaron groen is en de caramelmacaron roze? Wat is de logica hier precies van?

macaron

Deze macarons van de Lidl ken ik wel al en oh god, ik begin alweer bijna te kwijlen als ik er aan denk. Oké ze zijn natuurlijk niet te vergelijken met de ‘echte’ macarons zoals je ze in Frankrijk krijgt, maar ze zijn alsnog gewoon heel erg lekker. En ze zijn dus alleen komend weekend maar 3,49! Ik zet het alvast in mijn agenda.

rijstkokertje

Dit is inderdaad niet eetbaar, maar dit apparaat is echt mijn favoriete ding in de hele keuken. Ik denk dat ik hem wel twee keer per week gebruik om rijst en groente in te koken/stomen. Het is een ideaal ding én hij is deze week in de aanbieding bij Blokker!

ladertje

Nu wil ik nog een laatste ding delen, dat helemaal niks met eten te maken heeft, maar waarvan ik gewoon blij werd van hoe handig bedacht dit is. Ook bij Blokker, deze week!

Dit waren de eet-aanbiedingen die ik deze week interessant vond en die ik jullie niet wilde ontnemen! Hopelijk hebben jullie er iets aan en zijn jullie niet boos op me dat jullie nu met een hele bak macarons en Tony’s op de bank zitten, denk maar aan al het geld dat jullie nu bespaard hebben!
Zijn jullie ook zo gek op aanbiedingen? Zien jullie er eentje die ik echt moet weten en nog gemist heb? Laat het me weten!