schermafbeelding-2016-09-19-om-12-27-23

Ik durf gerust zonder make-up de deur uit en zelfs met een kledinglook á la zwerver, ik fiets zélfs weleens in mijn knalroze, strakke yogalegging door Utrecht, maar er is iets wat altijd goed moet zijn: mijn haar. Als mijn haar niet goed zit, dan heb ik het idee dat ik zoveel make-up op kan smeren als ik wil en dat ik zelfs in een dure avondjurk er nog uit zou zien als een zwerver.
Mijn haar is belangrijk jongens, maar helaas is het mij niet gegund dat ik wakker word met de perfecte coupe en daarom gebruik ik een paar producten die mij daarbij helpen. Hier komen mijn favorieten:

conditioner

Favoriete conditioner- Elvive Nutri-gloss Luminizer

Nu ik dit schrijf merk ik hoe belangrijk geur eigenlijk voor mij is, want deze conditioner is ook vooral een favoriet door de geur. Verder werkt hij ook heel goed hoor, mijn haar shined als een malle na gebruik en het kamt makkelijker door, maar ik krijg vooral de hele dag zin om aan mijn haar te ruiken.
Ik kocht hem in de aanbieding, voor mijn aanbiedingenblogje.

haarmasker

Favoriete haarmasker- Elvive Extraordinary OIL

Misschien is dit niet een hele eerlijke favoriet, want het is het eerste haarmasker dat ik ooit probeerde. Maar tja, het was gewoon liefde op het eerste gezicht. Ten eerste (ja sorry), hij ruikt echt goddelijk en ten tweede, mijn haar wordt er zo zacht van!
Hij is wel redelijk prijzig, ik geloof ergens tussen de 5-7 euro, maar gelukkig ben ik aanbiedingenqueen en als deze op is, koop ik zeker weer een nieuwe.

droogshampoo

Favoriete droogshampoo- Batiste Blush

Ik probeer de laatste tijd maar één of twee keer per week mijn haar te wassen (een paar weken geleden waste ik het iedere dag), maar ik heb geloof ik een soort fobie voor vet haar, daarom besloot ik droogshampoo te kopen. Het is natuurlijk wel een beetje valsspelen, maar ik vind het toch anders dan gewoon wassen.
Het voordeel van deze droogshampoo vind ik dat hij heel fris ruikt, je haar er echt schoon uit gaat zien en ook nog eens enorm veel volume krijgt.
Hij is wel prijzig, ik geloof rond de 5 euro, maar uiteraard kocht ik hem in de aanbieding.

blondspray

Favoriete blondspray- Hema Spray Blonde

Oké, het is natuurlijk een beetje onzin dat je een favoriete blondspray zou moeten hebben en ik heb hem ook nog niet vergeleken met andere blondspray’s, maar wat ik wel weet is dat deze werkt.
In de zomer vind ik het altijd wel leuk als mijn haar een klein beetje oplicht en ik een soort natuurlijke highlights krijg, maar aangezien ik afgelopen zomer niet naar het buitenland ging en dus niet heel veel zon kreeg te zien (weten jullie nog dat het in augustus alleen maar regende?), besloot ik de natuur een handje te helpen. Ik kocht deze blondspray voor maar 2 euro bij Hema! Echt heel goedkoop en het werkt dus echt, zelfs bij mijn donkerbruine haar. Volgens mijn zus staat het me heel lelijk, maar goed het werkt in ieder geval wel en ik vind het er ook best wel natuurlijk uitzien.

haarborstel

Favoriete haarborstel- Grote Professionele Borstel

Ik hou vooral van hoe knullig de naam van deze borstel klinkt, maar buiten dat ben ik ook erg blij met hoe hij werkt. Tja wat valt er over te zeggen? Hij is redelijk groot en stevig, waardoor hij echt niet zomaar zal breken op een beetje samengeknoopt haar en bovendien heb ik het idee dat mijn klitten er sneller uitgaan dan met een andere borstel.

Dit zijn samen al mijn favoriete haarproducten. Het valt jullie misschien op dat er geen shampoo tussen staat, terwijl shampoo natuurlijk wel een essentieel haarproduct is. Dit komt eigenlijk omdat ik nog niet de ‘ideale’ shampoo gevonden heb waar ik trouw aan ben. Eigenlijk gebruik ik gewoon iedere keer weer een andere, maar heb jij een tip voor me welke shampoo mijn absolute favoriet moet worden? Laat het achter in de reacties!