Afgelopen vrijdag ging ik (redelijk spontaan) voor 1 nachtje naar Parijs met Floor, mijn beste vriendin, wiens vriend in Parijs woont. Het leek me een leuke gelegenheid om een keer een vlog te maken! Op school heb ik een beetje leren editten (ik ben absoluut geen pro hoor haha) en dit heb ik altijd heel erg leuk gevonden en daarbij leek het me leuk om een soort verslagje te maken voor later (als ik later groot ben).
Het voelde een beetje onwennig en ik zie zelf heel veel puntjes die beter kunnen, maar over het algemeen ben ik er best blij mee en word ik er wel vrolijk van als ik er naar kijk, hopelijk jullie ook!

Daarnaast wil ik nog even kwijt dat het echt heer-lijk was om een nachtje in Parijs te zijn, ook al hadden we maar twee halve dagen, voelde het echt een beetje als een vakantie. En echt duur was het niet eens. We gingen op de heenweg met een flixbus voor 25 euro, we verbleven in een hostel van 30 euro per nacht (wat nog best duur is, maar we zaten lettelijk 5 minuten van de champs elysees, dus we kozen ervoor iets meer te betalen) en we reden terug met een blabla-car voor 30 euro! Alleen aan eten gaven we belachelijk veel uit, omdat we gewoon een beetje luxe wilden doen, maar zo goedkoop kan dat dus! En zulke dingen zijn nooit zonde van je geld. Dus gewoon doen!

Ik hoop dat jullie de vlog leuk vonden om naar te kijken, ik ga dit niet per se vaker doen, maar wie weet! Laat me weten wat je ervan vond, vind ik leuk/interessant om te horen!