februari kalender

Het is alweer februari jongens! Jeetje wat gaat dat snel, is het echt alweer een maand 2017? Het is zo’n cliché, maar tijd gaat echt sneller dan je denkt!
Afgelopen maand heb ik mijn blog een klein beetje verwaarloosd en ik heb vorige maand zelfs mijn evaluatiemomentje overgeslagen. Vandaar dat ik nu ook niet terug kan kijken of ik mijn doelen gehaald heb. Maar ik zal een kleine update geven over waar ik de laatste tijd mee bezig was, voordat ik aan mijn nieuwe doelen begin.
Allereerst heb ik net een tentamenweek achter de rug. Ik had drie presentaties en twee tentamens in vier dagen en ondanks dat ik wel redelijk op tijd begon met leren (voor de verandering), had ik nog stress omdat ik plotseling een best wel heftige keelontsteking kreeg (waar ik nog steeds niet helemaal van af ben). Gelukkig ging het alsnog best wel goed en heb ik inmiddels alweer twee voldoendes terug! Ik ben heel erg benieuwd naar de rest van mijn cijfers, vooral voor het laatste tentamen dat ik nog moest halen voor mijn Propedeuse.
Verder was ik vorige week jarig en werd ik 20. Ik ben dus nu officieel geen tiener meer, wat ergens wel een gek gevoel is. 20 klinkt in mijn ogen/oren echt 10 jaar ouder dan 19, maar goed dat zal wel aan mij liggen. Ik hou in ieder geval vanaf nu paniekerig een wekelijkse grijze haren-check. Mijn verjaardag was heel gezellig, ondanks dat hij midden in mijn tentamenweek viel. Ik at met mijn familie (en maakte mijn beroemde curry) en ging daarna nog cocktails drinken met mijn twee beste vriendinnetjes.
En nu na al die drukte heb ik gelukkig een weekje vrij! Vooral in verband met mijn keelonsteking wel erg fijn, want die houdt nu al meer dan een week aan (gelukkig inmiddels wel iets meer op de achtergrond) en ik heb weer lekker de tijd gehad om mijn kamer grondig op te ruimen. Kortom: Januari beviel mij wel! Nu ben ik wel benieuwd wat februari te bieden heeft.

Dit worden mijn doelen voor februari:

  • Acht blogjes schrijven (normaal gesproken doe ik altijd drie per week en dit zou betekenen dat ik er 12 moest schrijven. Maar ik merk dat het de laatste tijd iets minder in mijn systeem zit en daarom een beetje als een verplichting gaat voelen, iets wat ik absoluut niet wil. Daarom kijk ik even hoe dat is als ik er iets minder schrijf deze maand. Ipv 3x per week dus 2x per week en ik geef mezelf ook even wat vrijheid op welke dagen. Mocht je geen blog willen missen, raad ik aan om je rechts onder in te schrijven voor de bloglovin mailinglist of om de sterremix facebook-pagina te liken);
  • Een boek uitlezen (ik ben net begonnen met ‘the lifechanging magic of not giving a f*ck’, als ik hem uit heb zal ik een recensie online zetten!)
  • Beginnen met het ontwikkelen van een ochtendritueel (wat een van mijn goede voornemens voor 2017 is);
  • Mijn kamer zo goed opgeruimd en schoon houden als hij nu is;
  • Goed beginnen aan het nieuwe schoolblok;
  • Iedere week sporten.

Nou, dat zijn er wel weer genoeg denk ik zo. Misschien komt het trouwens omdat mijn tentamenweek zo goed ging, maar ik heb het gevoel dat ik best lekker bezig ben de laatste tijd! Ik sport iedere week, ik heb hard aan school gewerkt, ik zie mijn vrienden veel en ik lees veel. Dingen die ik allemaal wel belangrijk vind! Ik ben dus heel benieuwd wat februari gaat brengen, maar ik heb er eigenlijk wel vertrouwen in!
Ik houd jullie uiteraard op de hoogte.

P.s. wisten jullie dat mijn blog vandaag een half jaar bestaat? Ik  ben best een beetje trots!