Dit is mijn allereerste blog, tenminste; mijn allereerste blog op deze nieuwe site. Lang geleden hield ik namelijk al sporadisch een blog bij waarin ik met name de mensheid belachelijk maakte, want daar ben ik erg goed in.
Maar nu is het serieusheid; op deze site ben ik van plan iedere dag een artikel te plaatsen en ik zal proberen de mensheid iets minder belachelijk te maken, want ik wil het dit keer iets luchtiger houden. 
En nee ik ben niet dom dus ik weet dat ik blogger nummer zoveel ben en ik weet dan ook heel goed dat ik bij deze allereerste blogpost misschien wel nul lezers heb, maar toch ben ik van plan dit te gaan doen. Waarom? Omdat ik van schrijven hou en ik denk dat mezelf dwingen om iedere dag iets te publiceren goed zal doen voor mijn zelfdiscipline en zelfdiscipline is nooit overbodig natuurlijk.
Daarnaast is schrijven ook echt iets wat ik wil gaan doen ‘als ik later groot ben’ en door mezelf er nu al in de trainen iedere dag stukjes te publiceren hoop ik daar iets beter in te worden.

Maar goed, wat kunnen jullie verwachten van deze blog en waarom zouden jullie deze blog lezen in plaats van alle duizenden andere blogs? Ehm dat laatste weet ik niet helemaal, maar als jullie andere blogs leuker vinden ga dan vooral die lezen zou ik zeggen (hard to get hoor).
Wat je hier kunt verwachten is dus iedere dag een nieuw artikel met een mix van onderwerpen. Ik heb nog niet echt een heel goed beeld van hoe ik de onderwerpen kan samenvatten, maar ik ga jullie een kijkje in mijn leven en ik vind het met name leuk om tips te delen over bijvoorbeeld het leven van een student, koken, shop-tips en nog veel meer andere dingen.
Toen ik vorig jaar een ‘vers’ studentje was vond ik dat dit nog een beetje miste op het internet, natuurlijk zijn er een paar standaard tips die je krijgt als je op jezelf gaat wonen, een studiekeuze moet maken of naar een hospiteeravond gaat, maar die kennen we inmiddels allemaal wel. Ik zal proberen ook een paar niet-standaardtips te geven en recepten te publiceren die gezond maar ook student-proof zijn (lees: lekker en goedkoop en het liefst niet al te ingewikkeld). Kortom: er komt een heleboel leuks aan en vanaf nu zal er iedere dag om 3 uur een blog online verschijnen. In de blog van morgen stel ik me nog wat persoonlijker aan jullie voor.

 

Tot morgen!