‘Aanbieding’, ‘uitverkoop’, ‘sale’ of ‘bonus’ zijn woorden die voor mij hemels in de oren klinken. Al sinds ik mijn eigen kleren koop is het een soort sport voor mij geworden om de beste koopjes te vinden. Sinds ik op kamers woon is dit helemaal uit de hand gelopen en gaat het me niet alleen om kleding, maar ook om mijn boodschappen. Koopjes zijn een students beste vriend, vind ik. Ik vind het ook altijd leuk om mensen op de hoogte te stellen van de beste aanbiedingen, zo app ik mijn moeder enthousiast als er een netje avocado’s voor de helft van de prijs bij de Albert Heijn is en moet ik mijn vader altijd even laten weten wanneer de mona-puddingen 1+1 gratis zijn (zijn favoriete toetje). Nu leek het me leuk om jullie ook een keer een paar goede aanbiedingen-tips te geven. Ik heb afgelopen twee dagen heel veel boodschappen gedaan, omdat ik net terug was van vakantie en mijn koelkast daarom leeg was en heb de beste koopjes voor jullie vastgelegd!

Allereerst heb ik alle reclamefolders doorgespit:

thumb_IMG_9929_1024

In de lidl-folder zag ik deze smoothie-pakketten voor €1,99! Is misschien niet heel goedkoop, maar ik vond het wel heel leuk om een keer te proberen. Ik heb ze gisteren gekocht (ik had het al op voordat ik zelf een foto kon maken haha) en ik vond het het geld wel waard omdat er heel veel uitkwam. Ik had het pakket met ananas, spinazie en courgette en deed hier zelf nog kwark en aardbeien bij en er kwam wel ruim een halve liter smoothie uit. Ze hebben ze nog tot 24 augustus.

thumb_IMG_9932_1024

Ook in de lidl-folder: heel veel glutenvrije producten! Ik merk steeds meer dat ik echt heel veel buikpijn krijg van een glutenvolle maaltijd (bijvoorbeeld pannenkoeken of pasta), dus ik probeer er iets in te minderen. Toen ik gister bij de lidl was ben ik hem vergeten te kopen, maar volgens mij zijn ze er nog wel even (kon nergens vinden tot wanneer), dus ik denk dat ik deze binnenkort maar eens ga proberen! Als jullie het leuk vinden kan ik er wel een op de proef van maken!

thumb_IMG_9934_1024

In de Blokkerfolder zag ik dit rijstkokertje voorbij komen, wat ik al een tijd geleden in de aanbieding had gekocht. Ik wilde hem toch even met jullie delen, want het is echt ideaal om een rijstkokertje te hebben. Ik maak er vaak mijn hele maaltijd in; rijst, kruiden en groente. Dit wordt dan allemaal gestoomd door dat kleine geniale dingetje. Dus allemaal kopen! Deze aanbieding is er nog tot 24 augustus, maar de 20 euro is hij ook wel waard!

thumb_IMG_9936_1024

Tussen de folders zaten deze douglas kortingsbonnen. 25% korting op van alles, online en in de winkel. Jullie kunnen overigens nu natuurlijk gewoon die kortingcodes lezen en gebruiken, maar ik heb op het moment helaas toch geen geld voor nachtcrèmes en geurensets, dus veel plezier ermee!

DSC_0314

Bij de Albert Heijn hebben ze deze week weer route 99, één van mijn favoriete aanbiedingenweken. Ik kocht deze hak linzencurry voor 99 cent. Ik heb het nog nooit eerder gehad, maar ik hou van linzen en ik hou van curry, dus ik hoop dat het lekker is. Bovendien is hij best wel groot, dus kan ik er denk ik wel twee keer van eten. Dan heb ik dus voor 49 cent een avondmaaltijd (plus een beetje rijst natuurlijk, maar dat kost ook bijna niks). Ik ga maar snel proberen of het lekker is, want deze actie duurt nog maar tot en met zondag 21 augustus en dan kan ik het nog even inslaan!

Groentechips

Bij de lidl kocht ik deze groentechips voor €1,69. Ik had afgelopen vakantie voor het eerst groentechips gegeten, van de hema en ik vind het best wel lekker! Het is natuurlijk niet te vergelijken met gewone chips, maar het is wel een hele lekkere avondsnack. Misschien dat ik deze binnenkort ook nog wel even ga proeven voor Op de proef. Maar ik verklap alvast dat het een aanrader is om te kopen! Volgens mij hebben ze deze ook nog tot en met 24 augustus.

DSC_0309

Bij de Hoogvliet (ja ik ga echt naar drie verschillende supermarkten om koopjes te scoren) kocht ik deze watermeloen. Het was dan wel geen actie, maar wel echt heel handig! Zo’n grote watermeloen is veel te veel voor mij alleen en daarbij ook een enorm gedoe om helemaal te moeten slachten. Dit is één achtste van een watermeloen en het kost maar 63 cent! Ik vind het ideaal.

DSC_0321

Ook bij de Hoogvliet; deze aardbeien voor €2,29. Vind ik eigenlijk heel duur voor 500 gram aardbeien, maar op de een of andere manier zijn ze gewoon belachelijk duur deze zomer. Ik had eerst op de markt gekeken, maar daar waren ze ook minstens €2. En ze zijn wel erg lekker moet ik zeggen, vooral in een fruitsalade met watermeloen;) of dus in de smoothie zoals ik dat deed!

DSC_0326

Als laatste kocht ik nog dit; het heet runderroerbak, maar volgens mij is het gewoon rundergehakt. Hopelijk is dat geen hele domme gedachte van me. In ieder geval; het was maar €1,21, want het was de helft van de prijs! Ik ga hier denk ik een lekkere pasta bolognese mee maken!

Dat waren de koopjes van deze week! Hopelijk vonden jullie het leuk en hebben jullie er iets aan. Laat het me weten als ik dit vaker moet doen (misschien doe ik dat sowieso wel). En welk koopje heb ik nog over het hoofd gezien in de folders of de winkel? Laat het me weten in de reacties hieronder!