Ik heb al een paar keer eerder geschreven over hoe leuk ik post vind en dat ik vind dat mensen weer meer moeten doen met post. Ik stuur dan ook regelmatig een kaart of een leuk pakketje naar een bekende, maar laatst kwam ik op instagram iets tegen waar ik ook meteen enthousiast van werd: een pakketje sturen naar een onbekende!
Dit is hoe het werkte: ik schreef me in om mee te doen met de instaswap (via deze site) en een paar weken later ontving ik het adres en de instagramnaam van mijn ‘swapmaatje’, iemand anders kreeg op die dag mijn adres en mijn instagramnaam.
Nu ik wist wie mijn swapmaatje was, kon ik haar instagram bekijken en ontdekken wat voor iemand het was en wat voor soort cadeautjes daar goed bij zouden passen.
Mijn swapmaatje was een jonge moeder uit Oss, met hele leuke insta-foto’s van haar jonge dochtertje.
Nu kon het samenstellen beginnen! Op 31 oktober moesten alle pakketjes op de post zijn.
Dit is wat ik voor mijn swapmaatje heb gekocht/gemaakt.

boekje

Toen ik jong was en net leerde praten, hield mijn moeder een boekje bij met alle gekke, bijdehante of wijze opmerkingen die ik maakte en dat heb ik altijd heel erg leuk gevonden om terug te lezen, dus vond ik dit wel een leuk cadeautje; een boekje waarin zij alle gekke uitspraken van haar dochtertje in kan schrijven.

kaartjes

De meeste mensen die meedoen aan deze instaswap maken de cadeautjes die ze opsturen zelf, omdat ik niet zo heel handig en creatief ben (met dit soort dingen dan) heb ik dit maar niet met mijn hele pakketje gedaan, maar ik vond het wel leuk om toch een beetje zelf aan de slag te gaan. Omdat ik zag dat het instagram-account van mijn swapmaatje heel erg positief was en er vaak leuke quotes onder foto’s stonden, besloot ik kaartjes te maken met wat gezellige quotes erop. Dit was het resultaat (die onderste is mijn favoriete quote).

stempels

Ik wilde mijn swapmaatje niet teveel van mijn creatieve gepruts aandoen, maar omdat de meeste mensen die meedoen aan deze swap wel heel erg creatief zijn, leek het me wel leuk om een cadeautje te geven waarmee zij zelf creatief aan de slag kon, dus kocht ik dit super schattige stempelpakketje.

jasmijnjasmijn2

Omdat mijn swapmaatje moeder is, leek het me leuk om een soort theemomentje voor haar te creëren en toen ik zag dat haar dochtertje Jazz heet, dacht ik meteen aan mijn misschien wel favoriete thee die we om mijn werk verkopen: jasmijnparels. Voor deze gelegenheid maakte ik er even Jazzmijnparels van.

kaarsjes

En bij een theemomentje horen natuurlijk gezellige kaarsjes. 2 met rustgevende lavendelgeur en 3 met een jasmijn (jazzmijn) geur. En ingepakt met gezellige washi-tapejes.

pakketje

En zo zag mijn swappakketje er uiteindelijk uit! Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat ze ervan vindt en of ze er blij mee is én natuurlijk hoe mijn eigen pakketje eruit ziet!

Als het jou ook leuk lijkt om een keer mee te doen met de instaswap; ik geloof dat je de volgende editie wel pas in het voorjaar is, maar volg dan de instagram van instaswap of houd de site instaswap.nl in de gaten!
Ik vond het in ieder geval heel leuk om mee te doen, maar ook wel een beetje lastig. Je krijgt redelijk beperkte informatie en je wilt toch graag iets geven wat écht bij iemand past. Ook vond ik de lat redelijk hoog liggen qua creativiteit van dingen die ik op instagram voorbij zag komen, maar ik heb mijn best gedaan en ik hoop dat ze er blij mee is!

post

(Dit is geen vlek, dit is een weggephotoshopt adres)