Op veel blogs die ik volg zie ik vaak ‘Free Printables’ voorbijkomen. Ik vind dat altijd heel erg leuk, omdat het dan voelt alsof je een soort cadeautje krijgt.
Ik gebruik bijvoorbeeld vaak de Mealplanner van thelifefactory.be, gewoon omdat dit veel leuker eruit ziet dan zelf een lijstje schrijven in een schriftje.
In de toekomst zullen er ook denk ik zeker Free Printables van mij op deze blog verschijnen voor jullie. Maar nu heb ik iets anders, wat hier wel een beetje op lijkt, maar ook weer niet. 
Mijn zus heeft vrijwel altijd last van creatie-drang, zoals ze dat zelf noemt. Met name tijdens het tv kijken voelt ze zich erg nutteloos en onrustig als ze niet kan knutselen of maken. Toen kwam ze op het creatieve idee om diertjes te tekenen, op het formaat van een Facebook-omslagfoto. Om het ook nog een beetje modern te houden.
De komende weken zal er iedere week een ‘Weekdiertje’ online verschijnen, met speciaal voor mijn blog een kort rijmpje erbij.

Vandaag het trieste verhaal van Koe. Ik zou bijna een fonds oprichten voor Koe en ik zal binnenkort een lekker gluten- en lactosevrij recept voor hem plaatsen.

Koe

Voor koe zijn sinds jaar en dag al gluten uit den boze,
maar sinds kort is ze ook allergisch voor lactose.
Zo’n allergie is natuurlijk voor niemand leuk,
maar het bezorgde koe een ellendige uierjeuk.

Voel je dus vooral vrij om dit plaatje te kopiëren en als omslagfoto in te stellen.
Volgende week weer een nieuw Weekdiertje.

P.s. Ze is niet zo gek als ze nu klinkt, maar misschien ook wel.