Op veel blogs die ik volg zie ik vaak ‘Free Printables’ voorbijkomen. Ik vind dat altijd heel erg leuk, omdat het dan voelt alsof je een soort cadeautje krijgt.
In de toekomst zullen er ook denk ik zeker Free Printables van mij op deze blog verschijnen voor jullie. Maar nu heb ik iets anders, wat hier wel een beetje op lijkt, maar ook weer niet en wat door mijn zus gemaakt is.

Mijn zus heeft vrijwel altijd last van creatie-drang, zoals ze dat zelf noemt. Met name tijdens het tv kijken voelt ze zich erg nutteloos en onrustig als ze niks kan knutselen of maken. Toen kwam ze op het creatieve idee om diertjes te tekenen, op het formaat van een Facebook-omslagfoto. Om het ook nog een beetje modern te houden.
De komende weken zal er zo af en toe ‘Weekdiertje’ online verschijnen en er staan er ook al een paar online (kijk maar even in de categorie Weekdiertjes), met speciaal voor mijn blog een kort rijmpje erbij.
Iedere week komen ze niet meer, sinds ik niet meer dagelijks blog, maar zo staan de weekdiertjes extra lang in de spotlights. Eigenlijk zouden ze nu twee-weekdiertjes moeten heten. Daarom heb ik vandaag ook twee diertjes in één voor jullie. 

Vandaag niet zo’n lang gedichtje als vorige week, maar soms zeggen weinig woorden gewoon alles wat nodig is. Het lijkt wel gesponsord, maar dat is het niet. Zou trouwens wel een prachtige slogan voor ze zijn.

krokodillen

Als krokodillen spullen willen
Gaan ze naar Dille & Kamille

 

Voel je dus vooral vrij om dit plaatje te kopiëren en als omslagfoto in te stellen, met of zonder gedichtje!

Volgende week weer een nieuw Weekdiertje!