Het is alweer een tijdje geleden, maar hey, het is maandag! En eindelijk weer eens tijd voor een weekverslagje!

thumb_IMG_3721_1024thumb_IMG_3751_1024thumb_IMG_3736_1024

Maandag is, sinds mijn nieuwe blok begonnen is helaas niet meer mijn chille vrije dag, maar juist mijn langste dag van de week. Gelukkig kreeg ik opeens een ingeving en was ik deze maandag zo productief dat ik uit school gelijk de wc en badkamer schoonmaakte en daarna nog ging sporten ook. Echt een hele nuttige dag, altijd een heel fijn gevoel als je dan eindelijk je bed in stapt.

thumb_IMG_3741_1024  thumb_IMG_3749_1024thumb_IMG_3750_1024

Dinsdag ging ik weer braaf naar college en daarna ging ik een hele hoop boodschappen doen. Meestal doe ik mijn boodschappen juist op mijn vrije dag, maar ik had gezien dat de Tony’s Chocolonely in de bonus was en ik kon gewoon niet meer wachten. Ik legde een mooie voorraad van 5 repen aan, waar ik me enigszins voor schaamde bij het afrekenen. Owja en ik ben twee keer langs het schap gelopen, zodat mensen niet zagen dat ik er zoveel pakte #confessions.

thumb_IMG_3849_1024thumb_IMG_3779_1024  thumb_IMG_3763_1024

Woensdag was wel mijn vrije dag (mijn nieuwe maandag dus) en ik begon de dag met een lekkere zelfgemaakte cappuccino. Sinds ik voor mijn verjaardag een espressomachine heb gekregen, probeer ik goed te worden in Latte Art. Oké het vormpje is te zien, maar dit is een beetje gecheat met een lepeltje.
Daarna deed ik iets wat ik nog nooit gedaan had: in mijn eentje naar de bioscoop. Ik ging naar La La Land en vond het een prachtige film, echt de moeite waard. In mijn eentje was het eigenlijk ook best wel leuk, alleen denk ik dat ik dit ‘s avonds minder snel zou doen. Nu was ik trouwens nieteens de enige die alleen was.
Daarna kreeg ik helaas enorme pijn in mijn nek en lag ik de rest van de dag plat met mijn laptop.

thumb_IMG_3801_1024thumb_IMG_3803_1024 thumb_IMG_3832_1024

Donderdag werd ik wakker met nog veel meer pijn in mijn nek en kon ik zelfs mijn hoofd en nek helemaal niet meer bewegen. Ik belde meteen de huisarts en kon vlak daarna terecht. Uiteindelijk bleek ik een grote spierknoop in mijn nek/schouder te hebben. Ik kreeg een soort massage gecombineerd met acupunctuur-behandeling, waarna ik gelukkig weer kon bewegen. Maar de pijn bleef, dus lekker aan de ibuprofen, een dekentje, filmpje en gezellige kaarsjes aan.

thumb_IMG_3823_1024 thumb_IMG_3822_1024thumb_IMG_3807_1024

Vrijdag voelde ik me (vooral met dank aan pijnstillers) gelukkig al een stuk beter en begon ik mijn dag vol goede moed met koffie en een planning. ‘s Middags ging ik voor het eerst in heel lang naar de kapper (ik ben erg tevreden, ook al is het nog niemand opgevallen en voelt het heel kort) en ‘s avonds was het een curryfeestje. Ik ben GEK op curry, vooral mijn eigen. Ik zou het liefst iedere dag curry eten, dus als ik curry eet, dan is het altijd een curryfeestje. Met naan en yoghurt dip.

thumb_IMG_3836_1024 thumb_IMG_3842_1024thumb_IMG_3845_1024

Zaterdag moest ik de hele dag werken en dus begon ik de dag met een lekker ontbijtje. Na mijn werk ging ik gezellig bij mijn vader eten en daarna moest ik me door een besneeuwde wereld terug naar Utrecht zien te begeven.

thumb_IMG_3850_1024 thumb_IMG_3855_1024 thumb_IMG_3852_1024

Zondagochtend was ik lekker vrij en begon ik de dag met Wie is de mol terugkijken in bed. Daarna deed ik boodschappen, het was ten slotte de laatste dag dat Tony’s in de bonus was en daarna ging ik gewoon weer lekker lui in bed liggen, met Tony’s dit keer.

Die 5 repen zijn trouwens gelukkig nog niet op hoor, al ben ik wel al een heel eind (en heb ik er zondag nog twee bij gekocht).
Op mijn spierknoop-avontuur na was het eigenlijk wel een erg lekker weekje weer! Hopelijk wordt komende week dat ook, kijken wat valentijnsdag nog voor spannends te bieden heeft. Ik verwacht dat er komende week weer wat regelmatiger blogs online zullen verschijnen, dus houdt dat in de gaten!
Nu ga ik snel Boer zoekt Vrouw terugkijken. Niks verklappen!