Het is weer maandag en er zit alweer een hele week op! Het voelt als een enorm lange week, maar dit is wel in positieve zin, ik deed namelijk ontzettend veel leuke dingen afgelopen week én ik kreeg nog een heel leuk nieuwtje!

thumb_IMG_3859_1024 thumb_IMG_3860_1024 thumb_IMG_3965_1024

Maandag was een hard core laptop-dag. Ik zat van 10 tot 18 uur op school (dat is echt uniek op voor mijn opleiding) en toen ik thuis kwam wilde ik ook nog per se mijn weekverslagje maken en daarna moest ik natuurlijk nog Boer zoekt Vrouw terugkijken (bij gebrek aan een tv ook op de laptop).

thumb_IMG_3874_1024 thumb_IMG_3868_1024 thumb_IMG_3883_1024

Dinsdag was het Valentijnsdag, deze bos verdorde rozen zegt denk ik al genoeg (in werkelijkheid kreeg ik deze voor mijn verjaardag van mijn vader en gooide ik ze nu pas weg, gewoon om lekker dramatisch te doen). Om het extra dramatisch te maken, ging ik daarna boodschappen doen en kocht ik zoveel wijn dat mijn grote shopper uitscheurde. Ik besloot om ‘s avonds niet ook nog als een zielige single thuis tussen mijn repen Tony’s te gaan zitten, dus ging ik de kroeg in en had ik een hele leuke avond met geweldige live muziek. Dat is hoe we dat doen, single dames.

thumb_IMG_3902_1024 thumb_IMG_3892_1024 thumb_IMG_3891_1024

Woensdag werd ik wakker met ontzettend fijn nieuws: ik heb mijn propedeuse gehaald! Ik had drie weken geleden een laatste propedeuse tentamen gedaan en daar had ik een 8,4 (!!) voor! Ik heb de hele dag met een hele hele grote smile rondgelopen, de opluchting was groter dan ik van tevoren had verwacht!
Ik was de dag vrij en besloot om een dagje naar Rotterdam te gaan. De laatste tijd doe ik dit zo af en toe, een dagje zomaar ergens heen met de trein. Ik lees heel erg fijn in de trein en vind het super leuk om wat meer plekken van Nederland te ontdekken, zeker omdat ik ook gratis trein-reis. Om mijn succesje nog te vieren trakteerde ik mezelf ook nog op een acaibowl van de Yoghurt Barn.

thumb_IMG_3915_1024thumb_IMG_3909_1024 thumb_IMG_3914_1024

Donderdag was mijn ‘weekend’ helaas weer voorbij en moest ik weer een dag naar school (ik ben erg goed bezig voor school, al zeg ik het zelf). Uit school maakte ik weer mijn wraps-met-rijst-recept (heerlijk) en daarna ging ik nog gezellig met twee klasgenootjes de stad in en zaten we de hele avond op het terras (ja echt) gin tonics te drinken.

thumb_IMG_3916_1024 thumb_IMG_3920_1024thumb_IMG_3922_1024

Vrijdagochtend zat ik weer vroeg in college, wat ik best een enorme prestatie vond na een avondje gin-tonics en daarna was ik ook nog zo gemotiveerd om mijn schoonmaakbeurt te doen én naar de sportschool te gaan! Ik voelde me erg tevreden, trots en voldaan aan het eind van de dag (en een klein beetje brakjes en gesloopt).

thumb_IMG_3931_1024 thumb_IMG_3932_1024 thumb_IMG_3935_1024

Zaterdag had ik weer een werkdagje en daarna werd ik opgehaald door mijn beste vriendin en haar vriend om samen sushi te gaan eten! Blijkbaar vielen de wijntjes een beetje te zwaar na een lange werkdag, want ik dacht echt dat dit een hele inta-waardige sushifoto was, maar goed, het was in ieder geval heerlijk. En toen we daarna ook nog naar mijn favoriete cocktailtentje gingen (met de meest geweldige gin-tonics TER WERELD) en nog met een groepje vrienden naar ons vaste kroegje gingen, was mijn avond helemaal compleet.

thumb_IMG_3942_1024 thumb_IMG_3943_1024 thumb_IMG_3964_1024

Zondag moest ik weer een hele dag werken (wat een kleine uitdaging was na de avond ervoor) en probeerde ik mezelf in m’n pauze even op te lappen met een vers belegd broodje van STACH (aanrader voor alle hipstertjes onder ons). Uit werk flanste ik heel snel even een gezonde, snelle hap in elkaar en racete ik meteen door naar de bios, waar ik naar Fifty Shades Darker ging met een vriendinnetje. Korte recensie: slecht, maar vermakelijk.

Kortom: ik deed ontzettend veel deze week en wel ontzettend veel leuke dingen! Ik ben nog steeds een beetje aan het stuiteren om het feit dat ik mijn propedeuse eindelijk heb en heb deze hele druilerige maandag nog lekker kunnen nagenieten van mijn super leuke weekend. Ik ben benieuwd of komende week dit kan overtreffen (ik vrees van niet, het wordt druk).