Zo, het is alweer eventjes geleden dat ik een weekverslagje maakte, en normaal gesproken komt deze eigenlijk ook op maandag online, maar studiedrukte en werken geven me een kleine vertraging. Over twee weken begint mijn tentamenweek alweer, dus het grootste deel van mijn tijd en aandacht gaat nu daarheen, wat mijn blog even een verwaarloosd kindje maakt. Maar wees gerust, ik ben jullie nog niet vergeten hoor! Ik heb intussen alweer een hoop nieuwe ideetjes van blogs die gaan verschijnen als ik weer een beetje meer tijd heb.
Ik zal jullie intussen eens even vertellen wat mij bezig hield afgelopen week, die wat mij betreft toch echt de eerste lenteweek was! En dat heb ik gevierd hoor…

thumb_IMG_4426_1024thumb_IMG_4428_1024  thumb_IMG_4429_1024

De maandag begon al als heerlijke zonnige dag, dat maakt mijn fietsritje naar school heel veel fijner (vooral omdat ik de laatste tijd ongeveer drie keer per dag werd natgeregend). Beetje jammer dat je dan vervolgens tot 18 uur op school zit, maar toen ik thuis kwam stond de postbode klaar met een mega-pakket van de H&M, waar ik me tijdens het online shoppen even had laten gaan. Mooie beloning voor een dag hard werken.

thumb_IMG_4454_1024 thumb_IMG_4455_1024thumb_IMG_4465_1024

Dinsdag was ik lekker vrij en begon ik de dag met een goede zelfgemaakte cappuccino. Sinds ik mijn espresso-apparaat voor mijn verjaardag kreeg, is dit het vaste begin van de dag. Daarna liet ik mijn wenkbrauwen waxen. Dit doe ik altijd bij de Benefit Brow bar in de Douglas en dit keer was het meisje zo lief dat ze me gelijk even een beetje opmaakte. Altijd fijn als die woeste wenkbrauwen van mij weer een beetje in toom zijn (ik ga ongeveer een keer per twee maanden). Daarna moest ik helaas ook nog heel hard aan de studie op mijn ‘vrije’ dag. Dat is het nadeel van weinig lesuren; veel zelf doen.

thumb_IMG_4478_1024  thumb_IMG_4480_1024thumb_IMG_4482_1024

Woensdag begon ik de dag met een paar uurtjes werken. Het was een echte lentedag en Utrecht lag er meteen helemaal zomers bij (en alle terrasjes zaten meteen vol). Toen ik thuis kwam wachtte er weer een pakketje op me (oeps), dit keer van the body shop. Met onder andere klimaat/regenwoud vriendelijke shampoo. Misschien dat ik hier binnenkort even een stukje over schrijf. En het was natuurlijk de 15e, wat betekende dat ik ook nog even naar het stembureau moest! Ik vond het gênant om een stemfie te maken bij het stembureau, dus deed ik dit maar thuis (minder gênant).

thumb_IMG_4493_1024thumb_IMG_4487_1024thumb_IMG_4574_1024

Donderdag was het nog steeds zulk ontzettend mooi weer, dus besloot ik er rokjesdag van te maken en mijn nieuwe H&M jurkje aan te doe. Na school maakte ik een heerlijke spinazie-feta-taart (recept van chickslovefood) en daarna werkte ik de koopavond.

thumb_IMG_4507_1024 thumb_IMG_4508_1024thumb_IMG_4530_1024

Vrijdagochtend sprak ik met een vriendinnetje af om gezellig samen te gaan lunchen, bij Bagels en Beans en nog steeds was het zulk geweldig lenteweer. Daarom besloot ik een mooi bosje bloemen voor mezelf te kopen, als niemand anders het voor je doet, moet je dat soort dingen maar voor jezelf doen he. Daarna vierde ik dat het vrijdagavond was met thee en chocola.

thumb_IMG_4573_1024thumb_IMG_4575_1024 thumb_IMG_4587_1024

Niet dat ik ook echt weekend had, want zaterdag werkte ik de hele dag. Ik mocht er even uit om lunch te halen voor mijn collega’s en mij, maar voor de rest van de dag zat ik lekker binnen. Wat geen straf was, aangezien het lenteweer in regenweer was omgeslagen. Maart roert zijn staart he. Na een hele dag koffie en thee verkopen, kon ik ‘s avonds even niet meer kiezen wat ik het liefste had, dus dronk ik gewoon maar allebei tegelijk.

thumb_IMG_4598_1024 thumb_IMG_4600_1024thumb_IMG_4605_1024

Zondagochtend gaat de winkel altijd iets later open, dus had ik even tijd om uitgebreid te ontbijten, met mijn vertrouwde cappuccino en een roereitje op speltbrood. Daarna werkte ik weer een hele dag en merkte ik dat mijn energie weer aardig op was. De rest van de avond wilde ik eigenlijk nog aan de studie, maar ik besloot mezelf toch maar even te belonen voor een weekend hard werken met Boer zoekt Vrouw (genietennn).