Ja daar ben ik weer, opgestaan uit een totaal onaangekondigde, hele lange blogslaap, want ja: ik heb vakantie! Wellicht verschijnt er binnenkort nog een update met wat ik de afgelopen weken allemaal aan het doen was toen ik niet aan het bloggen was, maar hier is in ieder geval weer eens ouderwets een verslagje van mijn afgelopen (vakantie)week!Schermafbeelding 2017-07-10 om 13.08.51

Maandag

Maandag begon ik mijn vakantieweekje met een uitgebreid ontbijt, dit had er wellicht iets mee te maken dat dit ontbijt pas rond half drie plaatsvond. Ik maakte avocadotoast met ei, een smoothiebowl met granola, cappucino én groene thee.
‘s Avonds ging ik naar mijn zus om voor haar te koken, dat kan ze namelijk niet zelf en anders verhongerd ze als haar vriend op vakantie is. Eigenlijk was ik dus gewoon levens aan het redden. Daarna gingen we samen naar de sportschool voor een pittig lesje yoga.

Schermafbeelding 2017-07-10 om 13.13.05

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje met mijn beste vriendin en vertrokken we richting Den Haag met de trein. Helaas lag het treinverkeer weer eens totaal overhoop, dus haalden we een lekker ontbijtje bij Yoghurt Barn (een stiekeme verslaving van me). Uiteindelijk waren we dan eindelijk in Den Haag, liepen we eerst een beetje door de stad en namen daarna de tram naar Scheveningen. We lagen wat te zonnen, namen een duik in de zee en sloten de dag af met Radler, friet en calamares.

Schermafbeelding 2017-07-10 om 13.16.47

Woensdag

Woensdag was het weer tijd voor een lekker dagje met een vriendin. We vertrokken richting Amersfoort, om daar bij Dara de lekkerste zoete aardappelfrietjes ter wereld te eten met uitzicht op de Eem en brachten daarna nog een bezoekje aan mijn moeder en haar knappe hondje. Daarna reisden we helemaal af naar Groningen….

Schermafbeelding 2017-07-10 om 13.22.01

Donderdag

Waar ik donderdagochtend ontwaakte en met een koffietje door de mooie stad richting het station wandelde, om daar weer de hele wereldreis terug naar Utrecht te maken.
‘s Avonds probeerde ik een pokébowl te maken, het resultaat was mwa. Best oké, niet recept waardig (en ik vraag me af wat ik nou met de rest van de liter rijstazijn aan moet).

Schermafbeelding 2017-07-10 om 13.25.16

Vrijdag

Vrijdag had ik op de een of andere manier écht mijn dag niet en liep ik ondanks mijn ontzettend goed gelukte uitgebreide ontbijt de hele dag miepend en mopperend rond. Toen besloot ik maar dat ik net zo goed buiten chagrijnig kon zijn en maakte ik een fietstochtje. Winkelen is iets wat mij altijd wel op kan beuren, dus bracht ik een bezoekje aan de Bijenkorf, waar een enorme mega super sale scheen te zijn. Ik kocht niks en was nog steeds chagrijnig. Ik maakte chagrijnig soep en besloot dat de volgende dag maar een betere dag moest worden.

Schermafbeelding 2017-07-10 om 13.29.15

Zaterdag

En gelukkig kwam dat de volgende dag weer goed. Ik werkte de hele dag, bracht daarna een bezoekje aan de vriendin van mijn broer op haar werk in een ijstentje en kreeg een ijsje.
‘s Avonds sprak ik af met vriendinnen, dronken we teveel wijn, aten we nog veel meer ijs en keken we een slechte film om te ‘vieren’ dat twee van hen sinds kort weer vrijgezel zijn. En om de hele nacht te bespreken wat er allemaal mis was met die relaties natuurlijk. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik 3 uur had geslapen.

Schermafbeelding 2017-07-10 om 13.32.29

Zondag

Drie uur later zat ik dus weer in de bus terug naar Utrecht, mijn koffie krampachtig vasthoudend en mocht ik weer een dagje werken! Gelukkig werk ik met koffie en kon ik dus een constante stroom cafeïne voor mezelf verzorgen. Toen deze kick ‘s avonds was uitgewerkt was ik totaal niks meer waard en plofte ik op de bank om eindelijk het einde van Riverdale te kijken, na alle enthousiaste verhalen. En ik moet zeggen: I agree.

Dus dat was mijn ontspannen vakantieweekje! Het was een gezellig weekje, met veel leuke mensen en dingen. Van mij mag de hele vakantie zo verlopen (maar dan zonder chagrijnige dagen tussendoor graag). Ik leef lekker zonder planning en met veel spontane dingen, dus mocht iemand nog een ultieme tip hebben waar ik echt naartoe moet deze zomer of welke activiteit ik écht niet kan overslaan. Laat het me weten in de reacties hieronder!

Fijne week weer allemaal!