Schermafbeelding 2017-10-10 om 20.19.40

Het is al een aardig tijdje geleden dat er een weekverslagje online kwa, sterker nog; dit is de eerste van mijn derdejaars studentenleven! Ik had een lekker rustig weekje, dus helemaal representatief voor mijn -normaal zo- drukke studieweken is dit niet. Maar ik deed heel veel leuke dingen en daarom wel weer leuk om te delen. Lees maar mee!

Schermafbeelding 2017-10-10 om 18.11.49

Maandag

Vroeger was maandag altijd mijn vrije dag, deze mooie tijd is helaas voorbij. Tegenwoordig heb ik op maandag van 9 tot half 6 les en spendeer ik dus de hele dag achter mijn laptopje, agenda en notitieboek. Dit keer had ik daarna nog een training van mijn werk ‘s avonds en daarna ging ik nog gezellig naar mijn zus om HNTM te kijken. Het wordt alweer zo snel koud en donker ‘s avonds! Gelukkig heb ik een nieuwe, super dikke teddyjas om me warm te houden.

Schermafbeelding 2017-10-10 om 18.12.48

Dinsdag

Het begint echt alweer donker en koud te worden, tijd dus om weer dagelijks wat extra vitamines naar binnen te schuiven! Ik neem altijd vitamine D en speciale multivitamines voor haar en nagels.
Op dinsdag heb ik lekker geen les, maar ga ik tegenwoordig wel naar de fysio voor mijn rug en nek. Daarna ging ik even de stad in (aangezien de fysio toch in de binnenstad zit) en kocht ik een zwaar overpricede salade bij SLA, wat nieuw is op Utrecht Centraal.
‘s Avonds begon ik gezellig met kaarsjes aan aan een nieuwe serie: The Good Wife (is niet nieuw, maar wel voor mij).

Schermafbeelding 2017-10-10 om 18.14.16

Woensdag

En, lekker luizenleventje zo: woensdag was ik ook lekker vrij. Ik begon de dag met een mooie zelfgemaakte cappuccino in mijn pyjama op de bank. Daarna ging ik naar de markt en kocht ik allemaal lekker fruit en daarna deed ik voor de hele week boodschappen bij de Appie. Ik voelde me een hele succesvolle huisvrouw aan het einde van de dag.

Schermafbeelding 2017-10-10 om 18.16.01

Donderdag

Donderdag begon mijn les pas om 11 uur, dus begon ik de dag met een lekker voedzaam ontbijtje; een cappuccino, een groene smoothie en een havermoutje. ‘s Middags kreeg ik een melding dat Tony’s mijn instagrampost had geliked van mijn laatste op de proef foto. Big moment!
‘s Avonds maakte ik een grote salade, och wat ben ik toch gezond (geen commentaar over chocoladepepernoten alsjeblieft).

Schermafbeelding 2017-10-10 om 18.17.58

Vrijdag

Vrijdag had ik ‘s ochtends school en daarna ging ik met een vriendinnetje naar Amsterdam. We winkelden wat en gingen naar een super leuk tentje dat ik ken via Instagram genaamd Pluk. Verder struinden we nog even door Amsterdam en zagen we deze mooie regenboog.

Schermafbeelding 2017-10-10 om 20.14.37

Zaterdag

Zaterdag moest ik de hele dag werken. Het was een drukke dag en toen ik thuiskwam was ik dan ook best wel moe. Gelukkig had ik nog een restje eten van de vorige dag over, toen ik Surinaams had besteld. Daarna deed ik gezellig alle kaarsjes aan op mijn kamer en kroop ik op de bank.

Schermafbeelding 2017-10-10 om 20.17.07

Zondag

Normaal gesproken werk ik op zondag, dus deze vrije zondag voelde als een echt cadeautje. Ondanks dat ik vrij was, stond ik om 8 uur op (een goede gewoonte die ik mezelf probeer aan te leren), begon ik de dag eerst rustig in badjas met een kop koffie en had ik voor 11 uur al de afwas gedaan, een wasje gedraaid en gestofzuigd. Voelt goed om zo productief te beginnen.
Daarna vertrok ik richting Amersfoort om van mijn moeders bad gebruik te maken met een nieuwe Lush-bruisbal (van de kerstcollectie!) en natuurlijk met Catootje te knuffelen. Helaas is ze niet meer zo knuffelig als toen ze een kleine zieke kitten was, maar ik dwing haar gewoon een beetje.
Een hele goede afsluiting van deze week.

Dit was mijn weekje weer! Hopelijk wordt mijn komende week net zo relaxt (voorspelling: dat wordt het niet). Leuk dat je weer meegelezen hebt, fijne week iedereen!