Schermafbeelding-2016-09-05-om-15.13.44

Hoi allemaal!

Vandaag heb ik mijn eerste dag als tweedejaars studentje gehouden en is dus mijn vakantie écht officieel voorbij, maar daar ga ik straks wel over huilen. Eerst ga ik jullie laten zien wat ik allemaal voor leuke dingen deed afgelopen week. Ik had heel veel feestjes/verjaardagen en dat voelde ik wel toen ik vanochtend om 7 uur op moest, maar het was ook wel een hele leuke afsluiter van de vakantie!

thumb_IMG_0298_1024thumb_IMG_0300_1024thumb_IMG_0313_1024

Een maandagochtend zoals die afgelopen jaar altijd ging voor mij: eerst een uurtje zwemmen en daarna boodschappen doen. Helaas heb ik nu iedere maandag gelijk om half 9 college, dus is deze fijne rustige start van de week verleden tijd.
Kijk trouwens even hoeveel korting ik had! 17 euro uitgegeven en 10 euro korting, ik was oprecht een beetje trots.
Thuis kroop ik onder mijn wollen dekentje (ja het was 20+ graden, maar ik had er gewoon heel veel zin in) en keek ik Boer zoekt Vrouw van de avond ervoor terug.

thumb_IMG_0321_1024thumb_IMG_0340_1024thumb_IMG_0339_1024

Dinsdag deed ik héél weinig. Ik maakte wel eindelijk een CV (voor mijn goede voornemens), maar verder hing ik gewoon een beetje in mijn kamer rond.
Ik kreeg de nieuwe Flow en besefte me toen dat ik nog steeds niet begonnen was in de vorige, dus dat ging ik toen maar meteen doen.
Oké het is door mijn foto’s nog duidelijker dat ik niks heb gedaan, maar ik wilde wel even delen hoe mooi de zonsondergang die avond was!

thumb_IMG_0352_1024thumb_IMG_0345_1024DSC_0598

Woensdag was mijn lieve grote broer jarig! Speciaal voor de feestelijke gelegenheid, had ik dit mooie strikje voor de hond gekocht. Ze kijkt op de foto heel ongelukkig, maar ze was er heel blij mee en het stond haar zo mooi!
We deden boodschappen bij de Albert Heijn waar ik tot een paar weken geleden werkte en ‘s avonds maakte ik soep voor alle feestgasten. De foto van de soep was niet zo mooi geworden, dus daarom een fotootje van hoe ik ervan zit te genieten!

thumb_IMG_0371_1024thumb_IMG_0375_1024thumb_IMG_0378_1024

Ik bleef bij mijn moeder slapen en aangezien die een bad heeft en ik niet, besloot ik mijn donderdag lekker relaxt te beginnen: Suits kijken in een schuimbad!
Weer terug in mijn kamertje bleef ik gewoon lekker in deze luie sfeer. Ik begon in een nieuw boek (of naja, het is eigenlijk een oud boek haha), zat weer lekker onder mijn schapendekentje en dronk thee.

thumb_IMG_0387_1024thumb_IMG_0389_1024thumb_IMG_0390_1024

Vrijdagochtend bedacht ik dat dit de laatste dag in Utrecht was voordat school weer zou beginnen en dus deed ik nog even heel veel boodschappen, zodat ik dat komende week niet meer hoef te doen.
Daarna had ik afgesproken met een vriendinnetje (Floor) op Utrecht Centraal en gingen we naar Starbucks, waar een vriend van me werkt (vandaar dat er Sterremiepje op mijn beker staat, zo noem ik mezelf niet bij starbucks) en daarna dineerden ik samen met Floor nog even bij de Julia’s op Amersfoort Centraal (ik heb toch gratis OV).

thumb_IMG_0405_1024thumb_IMG_0408_1024thumb_IMG_0412_1024

Zaterdagochtend ging ik met mijn zus naar yoga! Meer dan een jaar geleden zaten we ook al samen op yoga, maar we hadden nog geen goede yogagroep in Utrecht gevonden, tot nu! Het was op strand Oog in Al, in de buitenlucht, met uitzicht op de Rijn (denk ik? Het was in ieder geval een rivier, wat maakt het uit) en het was heerlijk!
‘s Avonds vierden mijn broers, zus en ik ons feestje. Dat doen we al jaren ieder jaar aan het einde van de vakantie, zo hebben we al onze verjaardagen in één klap en het is altijd super gezellig met al onze vrienden bij elkaar. Ik had dit jaar een photobooth geknutseld, vandaar deze gezellige foto.

IMG_0456IMG_0461

Na ongeveer 5 uurtjes slaap, maakte ik de volgende ochtend ontbijt voor iedereen (waaronder roerei bestaande uit 20 eieren). We maakten het hele huis schoon en vertrokken naar mijn oma, waar we haar 88ste verjaardag vierden.
Ik was zo moe en voelde me niet zo lekker (dat kwam niet door deze lekkere taart) en vergat daardoor helemaal om foto’s te maken. Vandaar maar twee foto’s van deze zondag.

Komende week is dus weer mijn eerste studieweek en zullen alle spannende avonturen weer een beetje ophouden, maar komend weekend ga ik naar Appelpop! Dus ik denk dat er volgende week weer een verslagje aankomt (dat laat ik even ervan afhangen of ik iets te vertellen heb).

Wat zijn jullie plannen voor de komende week?