collageAfgelopen week ging voor mij het studentenleven weer in; vroeg opstaan, hard werken en wakker blijven in college. Allemaal uitdagingen waar ik wel weer even aan moet wennen. Maar uiteindelijk was het best nog wel een leuke week (zeg ik achteraf).
Een leuk weekend maakt een hoop goed! Kijk je mee naar wat ik allemaal gedaan heb?

thumb_img_0464_1024bewerktthumb_img_0477_1024

Het eerste college, na het drukke weekendje met weinig slaap was dit wel een kleine ramp voor me. Al die planningen en opdrachten maakte me een beetje moedeloos en bij het idee dat ik alles ook daadwerkelijk de komende weken moet doen, werd ik dood moe.
Thuis dook ik dan ook meteen weer mijn bed in voor een powernapje (van meer dan een uur haha). Máár er was nog een lichtpuntje, ‘s avonds bij het eten kon ik Heel Holland Bakt terug kijken!

thumb_img_0491_1024thumb_img_0493_1024thumb_img_0496_1024

Dinsdag begon mijn eerste les gelukkig pas laat, dus kon ik rustig genieten van mijn nieuwe favoriete ontbijtje (magere kwark, mango en lijnzaadjes). Ik had zelfs tijd op eyeliner op te doen, dat duurt nou eenmaal lang bij mij, aangezien ik niet zo’n talentje ben (zoals je kunt zien). Daarna fietste ik naar school, om fijn tot ‘s avonds half 6 in de les te zitten.

thumb_img_0533_1024thumb_img_0534_1024thumb_img_0540_1024

Woensdag was ik lekker de hele dag vrij, toch niet slecht, het leven van een student. Ik merkte wel meteen dat mijn weerstand enorm achteruit gegaan was, waarschijnlijk door het verandering van slaapritme en sowieso het weinig slapen, dus ik nam heel verstandig lekker een shot vitamine C.
Daarna ging ik de huisvrouw uithangen en deed ik enorm veel boodschappen en ‘s avonds maakte ik een grote portie vegetarische tortilla’s, zodat ik daar nog een paar dagen van kon eten en gewoon lui kon zijn.
Niet zo’n heel spannend dagje dus, maar dat had ik even nodig!

thumb_img_0552_1024thumb_img_0555_1024thumb_img_0562_1024

Donderdag was het super warm en ik had een hele lange dag school, dus tijdens het project-overleg met een klasgenootje, haalden we even een ijskoffie om af te koelen.
Het was zo fijn toen ik einde van de dag naar huis ‘mocht’ fietsen, na een hele middag benauwde lokalen en duffe lessen.
‘s Avonds keek ik de eerste aflevering van Expeditie Robinson, lekker lui vanuit mijn bed. Een goed begin van mijn lange weekend.

thumb_img_0563_1024thumb_img_0581_1024thumb_img_0582_1024

Want vrijdag begon mijn weekend al! Klinkt nu wel als een heel makkelijk weekje, maar ik was helemaal kapot!
Ik begon mijn vrijdag weer met een uurtje zwemmen en de rest van de dag deed ik alles waar ik de afgelopen week te lui voor was (afwassen, de was doen, opruimen, bloggen) en daarna kon ik lekker lui genieten van mijn restje vega-tortilla’s (en ik heb nog steeds over, ideaal!).

thumb_img_0599_1024thumb_img_0614_1024thumb_img_0663_1024

En de zaterdag begon ik ook lekker actief, maar dit keer met een uurtje Yoga. Heel fijn en ik heb gelukkig iets minder spierpijn dan vorige keer.
Daarna ging ik naar Appelpop! Een jaarlijks gratis festival in Tiel, waar ik eigenlijk bijna ieder jaar wel heen ga met vriendinnen.
Het was heel erg gezellig, warm en druk! Vooral het optreden van Causes was heel erg leuk, ook omdat wij bijna vooraan stonden.

thumb_img_0685_1024img_0694img_0699

Zondag sliep ik lekker uit (had ik ook wel nodig), maar ik er lag ook nog een fijne to-do list op me te wachten.
Als beloning voor een semi-productieve dag (ik moet eerlijk bekennen dat ik niet de volledige lijst afhad), kroop ik ‘s avonds op de bank met een kop thee en Heel Holland Bakt. (Pas op, spoiler:) Zijn jullie ook zo teleurgesteld dat die boer eruit is?

Aankomende week wordt vooral weer een studieweekje en heb ik nog geen hele bijzondere dingen op de planning. Ik heb ook zo het voorgevoel dat ik ziek aan het worden ben, dus ik denk dat ik ook maar lekker rustig aan ga doen. Waarschijnlijk volgende week op maandag dus even geen weekverslagje, maar ik zorg dan natuurlijk voor iets anders leuks (of daar doe ik in ieder geval mijn best voor).
Als je een beetje op de hoogte wilt blijven van de artikelen die ik plaats, raad ik trouwens aan om de Sterremix Facebookpage te liken!
Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne week hebben, jullie wel nog spannende plannen? Maak me maar jaloers in de comments;)