Vorige week was er even geen weekverslagje van mij online, omdat het me niet heel interessant leek om een doodnormale studieweek met jullie te delen. Ik heb zelfs overwogen om helemaal geen weekverslagjes meer te schrijven, maar ik merkte vorige week dat ik uiteindelijk toch nog best veel leuke dingen deed en ik het eigenlijk ook heel erg leuk vind om zo terug te kunnen kijken op mijn week. Bovendien vind ik het zelf ook altijd heel erg leuk om op andere blogs weekverslagjes te lezen, omdat je dan echt een soort kijkje in iemands leven hebt. Het zal niet meer wekelijks worden, maar afgelopen week deed ik een hoop leuke dingen, dus kijken jullie weer mee?

thumb_img_0891_1024thumb_img_0894_1024thumb_img_0919_1024

Maandag besloot ik thuis aan het werk te gaan, omdat ik alleen een les had waarbij je zelf aan het werk moest en ik me nou eenmaal thuis beter kan concentreren. Ik maakte een planning (hier schrijf ik binnenkort nog iets meer over) en ging heel hard aan de slag. Uiteindelijk was dit best een nuttig werkdagje en beloonde ik mezelf met Heel Holland Bakt terugkijken.

thumb_img_0932_1024thumb_img_0936_1024thumb_img_0948_1024

Aardbeien zijn nu alweer super duur, maar ze maken me wel heel vrolijk in de ochtend, dat vind ik het wel waard. Dinsdag had ik een presentatietje voor een vak en op de een of andere manier was ik heel erg zenuwachtig (dus dat ontbijtje kon ik ook wel goed gebruiken), terwijl ik dat eigenlijk nooit ben, uiteindelijk viel het heel erg mee en stelde het niet zoveel voor.
‘s Avonds ging ik kijken naar het optreden van een vriendinnetje! Super leuk en heel goed en ik zag meteen weer een heleboel mensen die ik heel lang niet had gezien.

thumb_img_0952_1024thumb_img_0963_1024thumb_img_0967_1024

Woensdag was ik alweer vrij (deze week stelde echt niks voor qua school) en omdat ik de avond ervoor weg was, kon ik mijn ochtend beginnen met Hollands Next Topmodel terugkijken in bed. Dat was echt even puur genieten.
Daarna had ik met het zingende vriendinnetje van de avond ervoor afgesproken om even koffie te gaan drinken in haar tussenuur, ze studeert net in Utrecht, dus ik liet haar even mijn favoriete koffietentje zien (‘t Koffieboontje).
Toen ik net thuis was belde mijn vader opeens dat hij in de buurt was, of ik samen wilde eten. Hartstikke gezellig, maar ik had bijna niks in huis en mijn kamer was een ouderwetse studentenzooi, dus we liepen door mijn buurt om ergens iets te eten te zoeken. Ik liet mijn vader kennismaken met zijn eerste Turkse Pizza, hij vond het lekker!

thumb_img_0986_1024dsc_0856thumb_img_0991_1024

Donderdag begon mijn eerste les pas om half 4, wat mij een keer tijd gaf om mijn nagels te lakken (is heel belangrijk toch) en om het bananenbrood te bakken waarvan ik afgelopen zaterdag het recept op mijn blog plaatste. ‘s Avonds maakte ik een hele lekkere en simpele pasta, waar ik binnenkort ook het recept van plaats. Als ik zo terugkijk was ik nog best nuttig bezig.

thumb_img_1013_1024thumb_img_1017_1024thumb_img_1045_1024

Vrijdag begon ik met een goed ontbijtje (havermout) en fietste ik naar… mijn nieuwe werk! Jaja afgelopen dinsdag had ik een sollictatie en de volgende dag werd ik gebeld dat ik was aangenomen. Het is bij een Simon Lévelt winkel en mijn eerste werkdag was heel erg leerzaam en leuk. Ik kreeg zoveel koffie te drinken en zien, dat ik ‘s avonds thuis maar aan de thee ging haha, ik was moe maar voldaan!

thumb_img_0821_1024thumb_img_1052_1024thumb_img_1035_1024

Zaterdag begon ik weer heerlijk met een uurtje yoga, blijft zo fijn en al helemaal omdat het buiten is, met dit uitzicht.
‘s Middags ging ik met mijn moeder en broer naar Loods 5 (als je dit niet kent, zoek maar op, het is echt een aanrader!) en naar Ikea. Daar had ik echt al tijden zin in.
Bij Loods 5 kocht ik onder andere dit veel te schattige babycactusje en bij Ikea kocht ik bijna niks, maar at ik wel Zweedse balletjes, heel chic met een wijntje erbij.

thumb_img_1044_1024thumb_img_1057_1024thumb_img_1066_1024

Ik had een heerlijke luie zondag, eigenlijk met name omdat ik me niet helemaal fit voelde. Dus dronk ik heel verstandig heel veel thee (uit mijn nieuwe, schattige theepotje van Loods 5) en at ik iets minder verstandig chocoladepepernoten (ik ben principieel vóór pepernoten in September). Ik had geen zin in boodschappen doen, maar ik kon de verleiding om iets te bestellen gelukkig wel weerstaan en maakte een bij elkaar geraapt zooitje aan avondeten (kip, vega balletjes, zoete aardappel en kerrierijst, huh?) en daarna kon ik lekker wegdromen bij de Operataarten in Heel Holland Bakt!

Aankomende week ga ik weer twee dagen werken en heb ik verder gewoon school en hoop ik heel erg dat mijn verkoudheid geen griep wordt. Waarschijnlijk volgende week op maandag dus weer geen weekverslagje, want dit wil ik eigenlijk alleen doen als ik echt iets te vertellen heb, maar ik zorg dan natuurlijk voor iets anders leuks (of daar doe ik in ieder geval mijn best voor).
Als je een beetje op de hoogte wilt blijven van de artikelen die ik plaats, raad ik trouwens aan om de Sterremix Facebookpage te liken!

Mocht iemand nog tips hebben tegen verkoudheid, laat het me weten aub en een hele fijne week iedereen!