schermafbeelding-2016-12-07-om-16-39-10De eerste week van december is alweer verstreken en oh oh ik zit er helemaal in. Ik verheug me al op het moment dat er een kerstboom in mijn kamertje staat (wordt aan gewerkt) en zit helemaal in de knusse gezellige sfeer. December is echt zo’n maand waar van die typische dingetjes bij horen, daarvan heb ik een lijstje gemaakt, zodat jullie met mij ook lekker in de sfeer kunnen komen!

Pakjesavond en dichtstress;

Wonen in dikke truien;

Je misselijk eten aan pepernoten en marsepein;

Warme chocolademelk met slagroom;

The Holiday, Love Actually en dat soort cliché kerstfilms kijken;

Echte boeken lezen;

Geprikt worden door de kerstboom;

Kerstlampjes uit de knoop halen;

Minstens één kerstbal laten vallen;

Schaatsen (staat in mijn geval gelijk aan vallen);

Kerstliedjes in je hoofd (Rudolph the Rednosed Reindeer is een echte plakkerd bij mij);

Eten, té veel eten;

Het gevoel dat je neus eraf vriest op de fiets;

Opstaan in het donker maar ook al vroeg gezellig de lampjes en kaarsjes aan kunnen doen;

Geld uitgeven aan nutteloze maar oh-zo-schattige kerstprullaria (kerst-washitape!);

 

 

Wat is voor jou het echte decembergevoel?