Ruim een jaar later… of zeg maar gerust bijna anderhalf later. Oei en waar begin je dan? Moet ik me opnieuw voorstellen? Moet ik vertellen wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd? Moet ik een stralende foto uploaden van hoe volwassen en veranderd ik ben? Een lijst maken van al mijn levenslessen in het afgelopen jaar?

Eerlijk gezegd heb ik daar allemaal niet zo heel veel zin in. Waar ik wel zin in heb: bloggen!

Al een paar weken ligt er een hele lijst met onderwerpen en ideeën op me te wachten en sta ik te popelen om aan de slag te gaan, maar eerlijk gezegd liet ik me tegenhouden door de eerste stap; hoe begin ik na 1,5 jaar stilte? Maar uiteindelijk; wat maakt het uit? Jullie lezen vanzelf wel weer hoe mijn leven er nu uit ziet, of over de belangrijke dingen in mijn leven, wie weet zien jullie zelfs wel weer een stralende foto voorbij komen van hoe volwassen en veranderd ik ben;)

Maar oké een kleine voorstelronde dan, dan weten jullie ook een beetje wat je kan verwachten hier.

Wie ben ik?

Ik ben (nog steeds) Sterre, inmiddels ben ik alweer 22 jaar en ik woon nog steeds in Utrecht. Inmiddels ben ik mijn studentenhuisje ontgroeid en heb ik sinds een half jaar een klein appartementje helemaal voor mezelf. Deze heb ik een tijdje gedeeld met mijn rode kater Joepie, maar helaas mocht dat niet lang duren, want Joepie leeft niet meer (waarover later misschien meer).

Ik combineer nog steeds mijn studie met mijn werk en werk nog steeds bij de leukste winkel van Utrecht; Simon Lévelt, waar ik lekkere koffie en thee verkoop (en drink). Op het moment ben ik bezig met mijn minor (waarover later misschien meer) en daarna kan ik als het goed is beginnen met afstuderen.

Wat kun je hier de komende tijd verwachten?

Meer van hetzelfde; receptjes, kijkjes in mijn leven, creatieve uitspattingen, hersenspinsels, boekrecensies, zo af en toe een reep Tony’s Chocolonely en ook wat leuke interieurideetjes en kijkjes in mijn huisje! Kortom: nog steeds een lekker gezellig rommeltje, nog steeds Sterremix!