Afgelopen week vertelde ik al over het instaswappakketje dat ik had samengesteld voor mijn swapmaatje en hoe de instaswap precies werkt, maar vandaag laat ik aan jullie zien wat er allemaal in het pakketje zat dat ik ontving!
Ik heb het geluk gehad dat mijn stuurder enorm creatief is en ben dan ook heel erg blij met wat ik allemaal heb gekregen! Kijk maar mee.

helepakket

Allereerst werd ik al blij van hoe mooi alle cadeautjes ingepakt waren (ze zaten allemaal in de canvastas en daardoor voelde het echt als een soort pakjesavond in mijn eentje). Maar wat zat er allemaal in?

tekening

Allereerst maakte ik deze tekening open en werd ik meteen blij. Omdat ik het een hele mooie tekening vond, maar vooral ook door de plant die getekend is: de monstera deliciosa, dit is namelijk de plant die vroeger altijd zowel bij ons thuis in de huiskamer stond, als bij mijn opa, als bij mijn opa en oma (daar staat hij nog steeds). Het is misschien wel mijn favoriete kamerplant (is het zorgwekkend om op je 19e een favoriete kamerplant te hebben?) en daarom vond ik het zo leuk om deze tekening te krijgen, wat trouwens puur toeval was.

hartje

Dit schattige houten hartje zat los tussen de cadeautjes. Ik denk dat deze ook zelf gemaakt is, ik vind hem in ieder geval erg schattig.

stammetje

Dit leuke stammetje past heel goed in mijn hipster-decoratiehoekje (ja dat heb ik ja) en blijkbaar had mijn swapzender goed op alle wijntjes op mijn insta-foto’s gelet hehe. Misschien ook wel leuk als onderzetter voor een wijnglas!

glassmarkers

En dit super leuke cadeautje zat er ook tussen! Ook helemaal passend bij mijn wijn-liefhebberij; klemmetjes voor om je wijnglas, zodat je kunt onthouden welk glas van wie was! Helemaal leuk voor een kerstdiner of een feestje.

placemat

Blijkbaar is mijn swapzender ook nog goed met (brei)naald en draad, want er zat ook een zelfgemaakte onderzetter bij! Met een S eraan, dat vond ik een heel leuk detail.

pijltjes

In dit schattige doosjes, zaten deze pijltjes, die volgens mij van een soort gips zijn gemaakt. Ook leuk voor in mijn hipster-decoratiehoekje (eigenlijk moet ik daar nu wel een keer een blogje over schrijven), bijvoorbeeld om een foto tussen de klemmen!

kaars

Ook deze kandelaar is volgens mij van een soort gips gemaakt en wat ik wel grappig vond, is dat hij volgens mij in een plastic bekertje is gegoten (aan de ribbeltjes te zien!). Als ik de kaars ga branden, moet dat kaartje er natuurlijk wel even af, maar die vind ik het wel extra schattig maken!

Dit was mijn instaswap-pakketje! Ik ben er heel erg blij mee en vind het heel leuk om te zien hoeveel creativiteit en aandacht er in de cadeautjes is gestoken.

Als het jou ook leuk lijkt om een keer mee te doen met de instaswap; ik geloof dat je de volgende editie wel pas in het voorjaar is, maar volg dan de instagram van instaswap of houd de site instaswap.nl in de gaten!