Zoals in mijn vorige weekverslagje al te zien was, bevond ik me in de Achterhoek samen met mijn familie in ons vaste vakantiehuisje. Helaas zijn we inmiddels alweer een paar dagen terug, maar afgelopen week hebben we nog heel wat leuke dingen gedaan daar en genoten van het mooie weer!

Schermafbeelding 2017-08-07 om 11.59.42

Maandag

Maandag was het heerlijk weer en begon ik de dag met een boek in de tuin en Catootje op schoot.
‘s Middags speelden we een spelletje ‘Kubb’ met z’n allen in de zon. Ik zat met mijn zus in het team en Catootje zat intussen gezellig in mijn shirt (haar favoriete plekje).

Schermafbeelding 2017-08-07 om 11.40.21

Dinsdag

Dinsdag was mijn blog 1 jaar en aten we deze taart. ‘s Middags at ik ook nog eens een ijscoupe bij de beste ijssalon van Nederland (in Winterswijk dus). Mijn hartslag was inmiddels op standje suikeroverdosis.
‘s Avonds stond ik 2 uur in de keuken omdat ik het leuk vond om een lopend buffet te maken voor op de oude put bij het huisje.

Schermafbeelding 2017-08-07 om 11.41.49

Woensdag

Woensdag besteedde we het grootste deel van onze dag met het maken van ons jaarlijkse filmpje (met mijn broers en zus).
‘s Avonds speelde ik een spelletje dat ik al jaren niet gedaan had, maar als klein meisje altijd de hele vakantie lang wilde doen; Het Kuifjespel. Ik ben het behalve in het vakantiehuisje daar nog nooit ergens tegengekomen, maar laat het me weten als jij het ook kent.
Omdat het de laatste avond was, gingen we met z’n allen gezellig uit eten!

Schermafbeelding 2017-08-07 om 11.44.37

Donderdag

Donderdag waren we de hele dag druk met opruimen en schoonmaken voordat we ‘s avonds weer richting huis vertrokken. Door al het schoonmaken vergat ik even foto’s te maken, maar op de terugweg in de auto kon ik niet stoppen met foto’s maken. Het is hier zo mooi! Nu alweer heimwee…

Schermafbeelding 2017-08-07 om 11.47.22

Vrijdag

Ondanks dat we aardig gezond gegeten hadden in de Achterhoek, had ik daar ook enorm veel gesnoept en iedere dag alcohol gedronken. Ik snakte even naar heel veel gezonds en deed vrijdag dan ook erg enthousiast heel veel gezonde boodschappen.
Daarna vertrok ik meteen weer richting Amersfoort om de spullen op te halen die ik donderdag niet in de trein had kunnen meezeulen en om Catootje weer even uitgebreid te knuffelen natuurlijk. Ik miste haar meteen al!
‘s Avonds kookte ik heel gezond mijn zogenaamde ‘bonenprutje’, waarvan ik binnenkort het recept online zet.

Schermafbeelding 2017-08-07 om 11.50.41

Zaterdag

Zaterdag begon ik de dag samen met mijn zus en een yogalesje, daarna gingen we gezellig lunchen bij In Stock in Utrecht (hele grote aanrader!) en ging ik nog even naar de markt om mijn gezonde eetbehoeftes aan te vullen.
Vrijdagavond had ik zwarte-bonen-brownies gebakken (klinkt vies, is lekker en gezond!) voor mijn zus, maar had zelf ook een paar stukjes gehouden. Die ik als tweede lunch nuttigde met de verse aardbeien die ik net op de markt had gescoord.

Schermafbeelding 2017-08-07 om 11.51.26

Zondag

Zondagochtend vertrok ik vroeg richting mijn oma met de trein. Ik kan altijd heerlijk lezen in de trein, vooral met een goede koffie erbij.
Bij mijn oma was ook mijn moeder en die had Catootje meegenomen. Ik had haar maar een dag niet gezien, maar haar toch weer erg gemist (ze heeft tenslotte de eerste 5 nachten bij mij geslapen). Gelukkig kon ik nu weer lekker met haar knuffelen en spelen.
Op de terugweg haalde ik een Green Ice Tea bij Starbucks die opnieuw weer iets bijzonders van mijn naam wisten te maken.

Dit was mijn week! Vanaf nu zal ik me weer thuis moeten vermaken en volgend weekend begin ik ook weer met werken, dus dat zal wel weer even wennen zijn. Maar goed, vast nog genoeg leuks te doen in mijn laatste vakantieweken.
Fijne week weer iedereen!