Mijn eerste weekverslagje vanuit hier thuis! Mijn eigen knusse kamertje in Utrecht. Afgelopen week moesten we helaas ons vakantiehuisje weer verlaten en gingen we weer allemaal naar ons eigen huis (gek is dat, vroeger woonden we natuurlijk allemaal samen als gezin) en ging het ‘normale’ leven weer een klein beetje van start. Kijken jullie mee naar wat ik allemaal deed?

thumb_IMG_9847_1024thumb_IMG_9851_1024thumb_IMG_9868_1024

Maandag was onze laatste hele dag in het vakantiehuisje. Ik pakte nog even mijn laatste kans om helemaal te ontspannen en keek twee films; Insurgent en Allegient, het tweede en derde deel van Divergent (aanraders!). Als afsluiter (en omdat we geen zin hadden in afwas en boodschappen) gingen we lekker uit eten. Ik nam deze burger, die wel erg lekker was, maar waar ik de hele avond buikpijn van had haha. De hond mocht ook mee naar het terrasje en pakte even haar rustmomentje.

thumb_IMG_9888_1024thumb_IMG_9898_1024flow2

Toen brak dan toch echt de laatste dag aan. Ik at mijn laatste ontbijtje in het zonnetje (ik heb thuis geen balkon of tuin, dit ga ik wel missen!) en we pakten de auto in. Ik dacht écht even dat het niet zou passen, maar het lukte uiteindelijk wel.
Eenmaal aangekomen bij mijn moeders huis, kon ik eindelijk poes Flow weer knuffelen, die ik stiekem best wel had gemist!

thumb_IMG_9926_1024thumb_IMG_9925_1024thumb_IMG_9947_1024

Ik bleef bij mijn moeder slapen en de volgende ochtend stapten wij en mijn broer gewoon weer in de auto, om even bij mijn oma langs te gaan. Ik zat op de achterbank de reclamefoldertjes door te lezen (toen ik op het idee kwam voor mijn nieuwe rubriekje) en gezellig met de hond te knuffelen.
‘s Middags bracht mijn moeder me naar mijn eigen kamertje in Utrecht en kon het grote uitpak-feest beginnen. Heeft dit ooit allemaal op mijn kamer gepast?

thumb_IMG_9955_1024thumb_IMG_9960_1024thumb_IMG_9963_1024

Donderdag stond ik lekker vroeg op om een wandelingetje te maken naar de markt. Het was mijn missie om fruit te kopen, maar dit was allemaal super duur op de markt! Uiteindelijk kocht ik wel bij de lidl een smoothie pakket die ik laatst ook al beschreef, waar ik meteen toen ik thuis kwam een lekkere groene smoothie mee maakte. Daarna kon ik weer verder met mijn nieuwe verslaving, de serie: Unbreakable Kimmy Schmidt.

thumb_IMG_9970_1024thumb_IMG_0003_1024thumb_IMG_0010_1024

Vrijdag kwam er een vriendinnetje bij me langs, dus deed ik een poging tot opruimen. Hier zie je mijn bureau en het is nog steeds een hele grote rommel, maar er is in ieder geval weer plek om te bloggen. Ik moet er wel even echt iets op vinden om hem leeg te krijgen voordat de studie weer begint.
Eigenlijk zou ik met dat vriendinnetje lekker gaan picknicken in het Julianapark, maar het was opeens slecht weer, dus gingen we lekker eten bij Gys! Ik had een vegetarische kapsalon, maar ik denk dat ik hier binnenkort nog wat meer over vertel in een restaurant recensie!
Daarna liepen we nog een beetje door de stad en moesten we allebei naar het toilet. We hadden geen kleingeld, dus we konden niet zomaar even ergens naar binnen. Dus toen besloten we maar naar de film te gaan, zodat we gratis naar de wc konden haha, logica! We waren trouwens naar Bad Moms en ik heb in tijden niet zo gelachen!

thumb_IMG_0016_1024thumb_IMG_0022_1024thumb_IMG_0023_1024

De zaterdagochtend begon ik met een lekker uitgebreid ontbijtje; kwark met fruit, koffie en een kop thee. Daarna ging ik naar Hilversum, waar een vriend me in ruil voor een lunch van Bagels en Beans (de ijskoffie is zo hemels daar!) wilde helpen met de nieuwe lay-out van Sterremix.com! Hopelijk ziet de site er dus binnenkort opeens veel mooier uit, ik kan niet wachten!

thumb_IMG_0054_1024IMG_0062IMG_0066

Zondag werd ik wakker en zag ik een hele donkergrijze lucht en liters regen naar beneden komen, en besloot ik maar lekker een luie zondag te houden, dus na het douchen deed ik gewoon lekker weer een pyjama aan.
Ik maakte een lekker uitgebreid ontbijtje met watermeloen, kwark met mango en aardbei, koffie met melk en een thee.
Terwijl ik een paar blogjes aan het schrijven was, zag ik opeens dat Rosanne van LifebyRosie op mijn blog had gereageerd. Zo leuk! Ik volg haar blog echt al meer dan twee jaar, dus dit voelde als een enorme eer.
Ik maakte mijn planning en boodschappenlijstje voor de komende week en verder deed ik lekker he-le-maal niks!

Komende week wordt het heerlijk weer zag ik al, hopelijk ga ik dan heel veel leuke dingen doen en dan déze week wel lekker in het park zitten. Het gaat vast weer een leuke week worden! Hebben jullie al plannen?